Digitale detox

Digitale detox

Het jachtige leven in België, waar het internet en de smartphone overal aanwezig zijn, is één van de redenen waarom we verhuisd zijn naar Les Filloux. We hebben bewust gekozen voor een andere levensstijl, waarbij genieten van de kleine, waardevolle dingen voorop staan. Het werkelijke contact met jou als gast en onze zintuigen prikkelen door de aardse elementen rondom ons, zoals lekker eten, creatief bezig zijn in het atelier, wroeten in de moestuin … dat is wat voor ons echt telt.

Ga de uitdaging aan en berg je toestellen op tijdens je verblijf bij ons. Herontdek de schoonheid van het echte leven en word ’s morgens wakker van het geluid van de vogels (in plaats van je facebook-meldingen). Het zal een gevoel van rust creëren, waar je nog vaak aan zal terugdenken.

Om het je gemakkelijker te maken hebben we op ons domein het wifi-bereik bewust geminimaliseerd. Aan tafel mag je natuurlijk altijd wel een instragam-post maken van de mooie gerechtjes, maar daarna is het tijd voor een praatje en gezellig samen zijn 🙂 .

Naar boven