Camping

5 sterren
Les Filloux 2
vanaf
14,00 per nacht

Voel je vrij en dichter bij de natuur op één van onze kampeerplaatsen. Met een tentje of een lichte caravan kan je jouw kampeerplaats op een prachtig stukje van ons domein innemen. De staanplaatsen op het domein zijn voorzien van elektriciteit en een beetje schaduw is ook van de partij.

Voor een douche kan je terecht in het gemeenschappelijke sanitaire gedeelte dat zich in de hoeve bevindt en rechtstreeks van buitenaf toegankelijk is. Hier stellen we ook een gemeenschappelijke koelkast met vriesvak ter beschikking.

Van april tot en met september is het de beste tijd om bij ons te kamperen. Maar ook buiten deze periode kan je rechtstreeks contact met ons opnemen en dan kijken we naar gelang de omstandigheden of het gaat.

Als je jouw huisdier wil meebrengen dan vragen wij om dit eerst met ons af te stemmen of het mogelijk is. Om alle medegasten niet te overdonderen met het enthousiasme van jouw troeteldier, vragen we je om hem dicht bij je te houden met een leiband op ons domein en het domein netjes achter te laten.

COVID19/Corona:
het aantal plaatsen op de camping is momenteel beperkt, zodat elke plek voorzien is van privé-sanitaire

Beschikbaarheid controleren
Huisvestingsbeleid
Tijd
Inchecken:van 16:00 naar 21:00
Uitchecken:van 08:00 naar 10:30
Vooruitbetaling / annulering
Voorschot: 25%     verplicht
Toegestane annulering: Ja
Toegestane tijd om vrij te maken: 14 dag
Tariefannulering voor boeking: 100% van het volledige verblijf
Voorwaarden
zie https://www.lesfilloux.com/boekingen/voorwaarden/
Andere accommodations