• Start
  • /
  • Welkom in ons paradijs midden in Frankrijk!
Domaine Les Filloux - photo principale

Welkom in ons paradijs midden in Frankrijk!

Welkom in de Creuse – de groene diamant in het midden van Frankrijk

Welkom! In 2018 ontdekten we de ruimte, rust en pure natuur van “Domaine Les Filloux”.Welkom! Domaine Les Filloux - fleur jaune We hebben de kans gegrepen en bewust gekozen om in deze positieve energie de chambres d’hôtes verder te zetten midden in de Creuse. Het warme gevoel dat het ons geeft, willen we graag met je delen. Hopelijk kan jij hier ook je batterijen weer opladen, zodat je er weer tegenaan kan. Kom het zelf ervaren tijdens een verblijf in één van onze drie kamers of lekker ‘back-to-basics’ met een tentje of caravan. Voor wie een combinatie van de twee wil, hebben we reeds ingerichte luxe tenten met houten afwerking. En wie weet zorgt deze vakantie ook voor een verandering in jouw leven…

Domaine Les Filloux - salon d'été

Herbronnen

Iedereen heeft zijn eigen manier om tot rust te komen. In onze hoeve heb je heel wat mogelijkheden om te ontspannen. Je kan kiezen uit een boek uit de bibliotheek, een gezelschapsspelletje en nog zoveel meer. Ook buiten kan je op ons domein heerlijk genieten van de vele gezellige plekjes. De omgeving biedt met zijn mooie natuur, de perfecte gelegenheid om je hoofd lekker leeg te maken tijdens een stevige wandeling, een pittig fietstochtje of een vispartijtje.

Domaine Les Filloux - table d'hôtes

Lekker genieten heerlijk eten – welkom aan tafel!

Laat je ’s morgens en ’s avonds door ons culinair verwennen. Wij maken met veel liefde dagelijks een lekker en gevarieerd ontbijt klaar en ’s avonds (behalve donderdag) maken we het extra gezellig met een driegangenmenu . Ga je liever op verkenning en zoek je iets lekkers buitenhuis, dan geven we je hiervoor graag enkele adresjes in de buurt.

Overnachten op 3 manieren

We willen de accommodaties graag nog lang en netjes aan jou aanbieden, waardoor enkel op de kampeerplaatsen, na onderling overleg, je trouwe viervoeter (hond) is toegelaten. Om alle mede-gasten niet te overdonderen met het enthousiasme van jouw troeteldier, vragen we je om hem dicht bij je te houden met een leiband op ons domein en het domein netjes achter te laten.

Wij kijken uit naar je komst en heten je graag welkom!

Lieve groetjes

Anneke & Bart

Welkom! Domaine Les Filloux - Anneke & Bart

Naar boven