Glamping

5 sterren
Les Filloux 2
vanaf
70,00 per nacht

Geniet van je eigen plekje in het uiterste hoekje van ons domein in één van onze luxe tenten met houtafwerking. Je kan hier in alle rust, midden in het platteland wegdromen vanop je privé terras. Beide lodges zijn volledig ingericht met volwaardige slaapkamers voor een optimaal slaapcomfort.

Achteraan onze hoeve bevindt zich het gemeenschappelijke sanitaire gedeelte, direct toegankelijk van buitenaf. Hierin stellen we ook een gemeenschappelijke koelkast met vriesvak ter beschikking. In de gemeenschappelijke buitenkeuken is er de mogelijkheid om zelf een eigen potje te koken (basispakket van potten, pannen en servies aanwezig).

Elke dag kan je genieten van een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte producten (inbegrepen in de prijs: vanaf 70 €/nacht). ’s Avonds kan je ook lekker bij ons blijven voor een driegangenmenu (25 euro per persoon, 15 euro voor kinderen tussen 12 en 2 jaar, exclusief dranken), behalve donderdag. Het ontbijt en het diner worden in de hoeve geserveerd of met mooi weer buiten op ons terras. Gelieve vooraf te reserveren voor het avondeten om zeker te zijn van een plaatsje aan tafel.

Onze glamping is beschikbaar van april tot en met september.

COVID19/Corona:
het aantal plaatsen op de glamping is momenteel beperkt, zodat elke plek voorzien is van privé-sanitaire

Beschikbaarheid controleren
Huisvestingsbeleid
Tijd
Inchecken:van 16:00 naar 21:00
Uitchecken:van 08:00 naar 10:30
Vooruitbetaling / annulering
Voorschot: 25%     verplicht
Toegestane annulering: Ja
Toegestane tijd om vrij te maken: 14 dag
Tariefannulering voor boeking: 100% van het volledige verblijf
Voorwaarden
zie https://www.lesfilloux.com/boekingen/voorwaarden/
Geaccepteerde kaarten
Andere accommodations