En route!

Route – Hoe geraak je bij Les Filloux?

En route!

Klaar om je route te bepalen? Er zijn verschillende manieren om tot bij ons in La Creuse te komen…

Met de trein

Ga naar een station in je buurt en neem de trein naar La Souterraine – 23300 (FR). Van daaruit kan je eventueel een auto huren, een bus nemen of met een aansluitende trein verder reizen naar Vieilleville.

We raden het reizen met de trein graag aan, want je vakantie begint bij het instappen en je maakt maar een kleine ecologische voetafdruk.

Meer informatie vind je op volgende websites:

Met de auto je route zorgvuldig plannen

Plan je route met Google Maps: routeplanner openen

In Frankrijk bestaat het systeem van lege plekjes opvullen in de auto al heel lang. BlaBlaCar is hierin het meest gekende platform. Je kan dan aangeven om samen met iemand mee te rijden voor een kleine kost. Of wil je zelf iemand meenemen op je reistraject, dan kan dat ook en dan worden de kosten netjes gedeeld.

Wil je bewuster met de auto reizen en wil je het ook nog financieel interessanter maken, kijk dan even op https://www.nl.blablacar.be/ .

Met het vliegtuig

Er zijn twee luchthavens die je kan kiezen om te reizen en op beide luchthavens zijn verhuurmaatschappijen voor auto’s aanwezig.

Aéroport de Limoges

Hier zijn er vooral rechtstreekse bestemmingen vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar je kan ook tot Parijs vliegen om dan zo verder te reizen.

Website: http://www.aeroportlimoges.com/

Aéroport de Clermont-Ferrand

Op deze luchthaven kan je vanuit Nederland (Amsterdam), Portugal (Porto) en Zweden (Stockholm) rechtstreeks vliegen. Er zijn dagelijks ook vluchten vanuit Parijs.

Website: http://www.clermont-aeroport.com/

Sportief? Kom dan met de fiets

We hebben een goed uitgeruste fietsparking voor gewone en elektrische fietsen, zodat je je tweewieler altijd veilig kan wegbergen. Voor de mountainbikers zijn extra leuke routes op te ontdekken in onze regio.

Naar boven